slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφαντος ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του! Τι έγραψε σε σημείωμα-ομολογία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με μια 72χρονη να εντοπίζεται νεκρή το πρωί της Τρίτης  στην περιοχή της Χαλκηδόνας με σχεδόν διαλυμένο κρανίο από σφαίρα καραμπίνας, μέσα σε αυτοκίνητο, στο κάθισμα του συνοδηγού.

Δράστης όπως όλα δείχνουν ήταν ο 34χρονος γιος της, ο οποίος φέρεται να τράβηξε την σκανδάλη και να έδωσε τέλος στη ζωή της ηλικιωμένης μητέρας του.

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε η γυναίκα, το είχε νοικιάσει ο γιος της, αφού το δικό του φέρεται να μην είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο 34χρονος που εξακολουθεί να παραμένει άφαντος και να αναζητείται από τις Αρχές άφησε σημείωμα με το οποίο ζητούσε συγγνώμη και εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να την σκοτώσει την 72χρονη μέσα στο αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του κτιρίου της Διεύθυνσης Γεωργίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 34χρονος ανέφερε στο σημείωμα ότι τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του αντιμετώπιζε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν μπορούσε να αντέξει τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 71χρονη μητέρα του.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ