ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφαντος ο μπασκετμπολίστας που κατηγορείται ότι χτύπησε τη σύντροφό του

Την ώρα που ο γνωστός μπασκετμπολίστας ομάδας των Δυτικών Προαστίων με θητεία στο NBA συνεχίζει να κρύβεται μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, έρχονται νέες μαρτυρίες με φίλους συναθλητές και γείτονες της 26χρονης να μιλούν για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες.

Η 26χρονη επίσης Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια που έκανε την καταγγελία σε βάρος του 29χρονου, εμφανίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας της, με μώλωπες.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση πήρε μέρος στον αγώνα και βοήθησε την ομάδα της να πάρει τη νίκη, σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Η καταγγελία της 26χρονης έγινε τα ξημερώματα περασμένης Παρασκευής στο Α.Τ της Ομόνοιας. Όπως ανέφερε ο σύντροφός της, την έπιασε από το λαιμό, την χτύπησε στο πρόσωπο και την δάγκωσε στην πλάτη, κατά τη διάρκεια ενός άγριου καυγά στο σπίτι που έμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είδαν σημάδια στο σώμα της 26χρονης από τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε, αλλά η ίδια δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, παρά μόνο να καταγραφεί η καταγγελία της.

Η 26χρονη αρνήθηκε να μεταφερθεί στην περιοχή και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης.

Σε κατάσταση σοκ από τα όσα προηγήθηκαν ανέφερε στους αστυνομικούς πως όταν η ίδια βγήκε από το σπίτι για να πάει στην αστυνομία, ο 29χρονος εξαφανίστηκε.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA