3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η δασκάλα γιόγκας… βομβίστρια που εκβίαζε συγγενείς και φίλους! Βίντεο από τις επιθέσεις της

Βίντεο έχουν καταγράψει  τη δράση της 56χρονης δασκάλας γιόγκα, η οποία προφυλακίστηκε. Κατηγορείται ότι τοποθέτησε τρεις εμπρηστικούς – εκρηκτικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα συγγενικών και φιλικών της προσώπων.

Η 56χρονη κάποτε μεσουρανούσε στα γυμναστήρια των Βορείων Προαστίων.

Σήμερα, φέρεται να μετέτρεψε τις προσωπικές της διαφορές σε έναν εμπρηστικό «πόλεμο». Η άρνηση των θυμάτων να της δώσουν χρήματα ήταν, σύμφωνα με τις αρχές, η «σπίθα» που την οδήγησε στην κατασκευή των μηχανισμών.  Μέσα σε 12 ημέρες είχε τοποθετήσει τρεις εμπρηστικούς και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κηφισιάς κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, να τους είπε: «Πόσους εμπρησμούς θα μου χρεώσετε αυτή τη φορά;».

Η γυναίκα που δίδασκε ηρεμία και ευεξία, οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος μετά την απολογία της διέταξε τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Δείτε ρεπορτάζ του MEGA