ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Αγιασμός παρουσία του πρωθυπουργού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων – Έκαναν θερμομέτρηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μάσκα παρακολούθησε τον αγιασμό στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο πρωθυπουργός κατέφθασε στο σχολείο φορώντας μάσκα, συνοδεία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Μία από τις δασκάλες έκανε θερμομέτρηση στον κ. Μητσοτάκη και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές.

«Θαυμάζω το γεγονός ότι όλοι και όλες δείχνετε αυτή τη συνέπεια και θα κάνετε τελικά αυτό το οποίο είναι σωστό», τόνισε ο πρωθυπουργός εκφράζοντας το θαυμασμό του για τους μαθητές που φορούσαν τη μάσκα τους.
«Και πρέπει να σας πω ότι είναι και μια στιγμή που επιτρέπετε ο ένας να αντιγράφει τον άλλο ώστε να φοράτε τη μάσκα, να κρατάτε αποστάσεις, να πλένετε τα χέρια σας, να αποφεύγετε τις πολλές αγκαλιές να αποφεύγετε τα πολλά φιλιά. Φέτος εκτός από γράμματα θα μάθουμε και κάτι παραπάνω για το πώς να είμαστε όλοι υπεύθυνοι πολίτες», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.