3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία για τους Έλληνες ναυτικούς που κρατούνται στο Ιράν! Οι μαρτυρίες γονιών που επικοινώνησαν μαζί τους!

Για την επικοινωνία που είχε με τον γιο της μετά την κατάληψη των δύο ελληνικών πλοίων στον Περσικό κόλπο, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» η μητέρα του ναυτικού Μανώλη Βεβεάκη.

Όπως είπε με ανακούφιση, κατάφεραν να μιλήσουν αφού τους επέστρεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία τους είχαν αφαιρέσει αρχικά και πληροφορήθηκαν ότι όλοι οι ναυτικοί μας είναι καλά στην υγεία τους.

«Επικοινωνήσαμε το Σάββατο το απόγευμα για πολύ λίγο, καλά είναι όλο το πλήρωμα. Δεν τους έχουν πειράξει. Δεν ξέρουν γιατί έχει γίνει όλη αυτή η ιστορία, περιμένουμε ό,τι καλύτερο. Την Παρασκευή που μπήκαν μέσα από αέρος με τα ελικόπτερα φοβήθηκαν όλοι φυσικά, ξαφνικά να βλέπεις στο καράβι 18 οπλισμένοι δεν είναι ότι καλύτερο. Τρομοκρατήθηκαν, τους πήραν τα κινητά και τους είπαν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο, αργότερα τους τα έδωσαν. Έκοψαν κάθε επικοινωνία με τους συγγενείς, δεν υπάρχει ίντερνετ» περιέγραψε

Δείτε όσα είπε

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού.

«Στην αρχή ανησυχήσαμε, αλλά τώρα έχουμε ηρεμήσει. Το παιδί μας είπε ότι είναι καλά, αλλά δεν τους έχουν ενημερώσει για το τι θα γίνει στη συνέχεια» σημείωσε.

Δείτε όσα είπε