ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία για ζευγάρι Γερμανών που εξαφανίστηκε στην Μεσσηνία! Δεν έχουν δώσει κανέναν σημάδι ζωής

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός ζευγαριού, που είχε ξεκινήσει από παραλία της Μεσσηνίας για να φτάσει στη νήσο Πρώτη. Οι δύο αγνοούμενοι δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής από την Τετάρτη.

Όπως είπε κάτοικος του Λαγκουβάρδου, στο «Θάρρος», ο καιρός ήταν κακός και τους συμβούλευσε να μην δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους.

Πριν ξεκινήσουν, άφησαν το αυτοκίνητό τους, ένα Renault kangoo κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο. Από τότε το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο, ενώ το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί. Την Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία με τις Αρχές να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός και ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες, ενώ ακόμη του είπαν ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από οικογένεια ή να εκπέμψουν οι ίδιοι “SOS”.

Τελικά την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη Νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι και ούτε καν τα κανό τους. Αυτό ήταν που ανησύχησε ακόμη περισσότερο τον κάτοικο της περιοχής, ενώ το όχημά τους παραμένει στο σημείο.