slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με τον θάνατο του 50χρονου στο Γκάζι: Ψάχνουν να βρουν αν είναι ξυλοδαρμός

Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα περίπου 50 ετών σημειώθηκε στην περιοχή του Κεραμεικού στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Ο άνδρας που είχε τραυματιστεί βαριά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί του Σαββάτου, ενώ η επίθεση σε βάρος του φέρεται πως έγινε τα ξημερώματα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι ξυλοκόπησαν άγρια το θύμα σε κεντρικό δρόμο  στο Γκάζι στον οποίο μάλιστα βρίσκονται πολλά μαγαζιά, γνωστά στη ζωή της νυχτερινής Αθήνας.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος στο έδαφος από περαστικούς επί της οδού Ικαριέων ενώ έφερε βαριά τραύματα στο πρόσωπο. Οι πολίτες κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να προσφέρει στον άνδρα της πρώτες βοήθειες. Πράγματι, το ασθενοφόρο έφτασε επί τόπου και μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο,  Γεννηματάς, όπου μετά από λίγες ώρες υπέκυψε στα τραύματά του.

Μια ομάδα τεσσάρων-πέντε ατόμων ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 50χρονο Έλληνα. Κατά πληροφορίες, ο καυγάς είχε ξεκινήσει μέσα σε μαγαζί, ο οποίος κατέληξε σε θανατηφόρο επεισόδιο έξω από αυτό. Τουλάχιστον δύο άτομα αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 50χρονος χτυπήθηκε από δύο άτομα κι όχι όλη την ομάδα.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 50χρονος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και τον είχαν βρει αναίσθητο στην άκρη του δρόμου. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι παρακολούθησε από μακριά μια μηχανή που είχε πλησιάσει τον άνδρα και στη συνέχεια εκείνος έπεσε στο έδαφος.

Η υπόθεση όμως περιπλέκεται καθώς οι γιατροί από το νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου μεταφέρθηκε ο 50χρονος, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν ξυλοδαρμός. Η αιτία του θανάτου του φέρεται να ήταν η ανακοπή, ενώ οι μελανιές στο σώμα του ίσως τελικά οφείλονται στην ανακοπή και όχι σε χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο είδαν ότι ο 50χρονος είχε σπασμένη οδοντοστοιχία και η εικασία ήταν ότι του έριξαν μπουνιά στο πρόσωπο.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, όπως και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου βρίσκονται πολλά νυχτερινά μαγαζιά με συστήματα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος Κ.Λ., είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό και το τελευταίο διάστημα το είχε ρίξει στο ποτό. Επισκεπτόταν με μεγάλη συχνότητα τα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής, όπου όπως σημειώνουν όσοι τον είχαν δει, έπινε αρκετά και μεθούσε. Τα προσωπικά του προβλήματα μάλλον τον είχαν καταβάλλει με αποτέλεσμα να ζητήσει παρηγοριά στο ποτό.