ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο φονικό στη Φθιώτιδα – Τον σκότωσαν μπροστά στα παιδιά του

Ενας καβγάς για τα καυσόξυλα οδήγησε στην άγρια δολοφονία ενός 41χρονου Αλβανού, στην Πελασγία Φθιώτιδας.

Το θύμα της δολοφονίας ήρθε σε αντιπαράθεση με δύο 33χρονους ομοεθνείς του- που είναι δίδυμα αδέλφια. Αρχικά, του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, αλλά κάποια στιγμή τον χτύπησαν με κασμά στο κεφάλι, είπε η αδελφή του θύματος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.

Μάλιστα, η άγρια συμπλοκή έγινε έξω από την σκηνή που μένει η πολυμελής οικογένεια του θύματος, σε καταυλισμό στην περιοχή. Ο 41χρονος- πατέρας 4 παιδιών- μεταφέρθηκε νεκρός στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, περίπου στις 6 το απόγευμα της Τρίτης και ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι δράστες της δολοφονίας τράπηκαν σε φυγή, αλλά έπειτα από καταδίωξη αστυνομικοί τους συνέλαβαν στην παραλία Πελασγίας.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει η αφορμή για την οποία έγινε η άγρια δολοφονία. Οι δράστες φέρεται να υποστήριξαν ότι το θύμα τους είχε κλέψει ξύλα και ότι πήγαν να του ζητήσουν τον λόγο, αλλά ακολούθησε η συμπλοκή. Ανέφεραν ακόμη ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 41χρονο. Τώρα, οι αρχές φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, καθώς επικρατεί αναβρασμός στον καταυλισμό.