ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος καβγάς νοσηλεύτριας και μητέρας ασθενούς σε παιδιατρική!

Άγριος καβγάς σημειώθηκε στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου στην Πάτρα, με τη μητέρα ενός παιδιού να φωνάζει σε μία νοσηλεύτρια!

Η μητέρα που παρέμενε στο Νοσοκομείο κοντά στο νοσηλευόμενο παιδί της ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μάλιστα οι φωνές της ακούγονταν σε πολλά από τα δωμάτια νοσηλείας.

Αν και το επεισόδιο έγινε μέσα σε θάλαμο, άλλοι γονείς άκουγαν τις φωνές και κάποιος ισχυρίστηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη» ότι η μητέρα ενδέχεται να προπηλάκισε την νοσηλεύτρια. «Τρόμαξαν και τα παιδιά μας. Κάποια ξύπνησαν κιόλας από τις φωνές» δηλώνει γονέας άλλου παιδιού που επίσης νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσε το προ ημερών δημοσίευμα της «Γνώμης» για το επεισόδιο στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» μεταξύ γιατρού και 65χρονης συνοδού ασθενούς. Να θυμίσουμε ότι προ τριών μηνών είχε σημειωθεί επίθεση από μια συνοδό ασθενούς σε νοσηλεύτρια στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Μάλιστα έγινε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για τη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού. Η γυναίκα επισκέφθηκε τον πατέρα της, που νοσηλευόταν. Φεύγοντας, συνάντησε στο διάδρομο τη νοσηλεύτρια, την οποία φέρεται να γνώριζε και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να την χαστουκίζει, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο.