3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου από συμμαθητή του μέσα στο σχολείο!

Ένας 14χρονος μαθητής στην Άρτα ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητή του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» και οι γιατροί δίνουν μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα του διαλείμματος, ο γιος μου δάρθηκε από έναν συμμαθητή του ανελέητα. Χωρίς αιτία, του πέταξε δύο φορές την μπάλα του μπάσκετ στο μέτωπο, τον σπρώχνει ο γιος μου και πάει να φύγει, του δίνει ένα πολύ δυνατό χτύπημα πάνω από το αυτί από την πίσω πλευρά. Ο γιος μου καταρρέει, λιποθυμά, πάει στο νοσοκομείο της Άρτας»  δήλωσε ο πατέρας στον Alpha.

Ο 14χρονος φαίνεται πως παρέλυσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας με εγκεφαλική βλάβη, όπως κατήγγειλε ο πατέρας.

«Όλη η αριστερή του πλευρά, από το μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος, κοιλιά ήταν παραλυμένα. Κάνοντας μαγνητική, μία εξαίρετη νευρολόγος εκεί διαπίστωσε ότι όντως υπάρχει πάνω από το αυτί εγκεφαλική βλάβη. Μπήκαμε στη διαδικασία να νοσηλευτούμε» εξήγησε, σημειώνοντας ότι «ανεβήκαμε στο δωμάτιο και οι γιατροί έκλαιγαν. Ένα παιδί 1,75, Τρίτη Γυμνασίου, 75 κιλά, χωρίς αιτία, να είναι χτυπημένο».

Ο πατέρας, σύμφωνα με τον Alpha, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γεγονός για να μη βρεθούν στη θέση του γιου του και άλλα παιδιά, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν υπήρχε επιβλέπων καθηγητής στο προαύλιο του σχολείου.

«Μετά τη γροθιά, τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτυπούσε με το κεφάλι στα κάγκελα. Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει, οι συμμαθητές του τον έβγαλαν. Πηγαίνοντας ο γιος μου στην τουαλέτα, τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Εκεί κατέβηκε η υποδιευθύντρια και προσπάθησε να κάνει κάτι. Έχουν 300 παιδιά έξω και δεν υπάρχει επιβλέπων καθηγητής» τόνισε ο πατέρας του 14χρονου.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Παιδείας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.