3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικης από 20χρονο μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης έπεσε μία ανήλικη κοπέλα από έναν 20χρονο, το απόγευμα της Δευτέρας, ο οποίος την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και κλωτσιές στα γεννητικά όργανα.

Μετά τον ξυλοδαρμό της η 17χρονη ενημέρωσε την αστυνομία και ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για σωματικές βλάβες και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας όταν η νεαρή κοπέλα συνάντησε τον κατηγορούμενο, τον οποίον γνώριζε από μια παρεξήγηση που είχε γίνει πριν από ένα έτος, όμως δεν είχαν προσωπικές επαφές. Αφού αντάλλαξαν μερικές κουβέντες μέσα στο αστικό λεωφορείο εκείνος της είπε ότι ήθελε να την χτυπήσει. «Του απάντησα ‘καντο αν σε ευχαριστεί’ και τότε με χτύπησε», ανέφερε η παθούσα.

«Μπαίνουμε στο ίδιο λεωφορείο για το χωριό και όταν με βλέπει με ρωτάει συνέχεια αν τον θυμάμαι και μου θυμίζει το συμβάν που είχε γίνει πριν από έναν χρόνο. Νομίζοντας ότι έληξε η παρεξήγηση μιλήσαμε λίγο προχθές και μου είπε «σκεφτόμουν να σε κοπανήσω» και του είπα «καντο αν αυτό σε ευχαριστεί». Τότε μου έδωσε τρεις στο πρόσωπο. Ενημέρωσα αμέσως τον οδηγό, ξεκίνησε αυτός να γελάει με ύφος και ειρωνεία και να δείχνει ευχαρίστηση για αυτό που έκανε. Με βάρεσε στο κεφάλι πίσω και στον αυχένα, έχω δύο καρούμπαλα και δεν μπορώ να κουνηθώ. Επίσης, με κλώτσησε δύο φορές δυνατά στα γεννητικά όργανα» περιέγραψε στην κατάθεσή της.

«Του ζήτησα συγγνώμη και μετά με χτύπησε» τόνισε.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι θύμωσε με την ανήλικη από το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο, όταν η ίδια τον πρόσβαλε την ώρα που βρίσκονταν σε ένα πάρκο και από τότε ένιωθε άσχημα. «Αισθάνθηκα ότι ήταν τόσο κακό αυτό που μου είπε τότε και με έκανε να ενεργήσω με αυτόν τον τρόπο. Δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη» είπε.