ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση: Βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Νέα Σμύρνη!

Αίσιο αποτέλεσμα είχε η επιχείρηση για τον εντοπισμό της 13χρονης Ελευθερίας τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τις προηγούμενες ώρες στη Νέα Σμύρνη.

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού η 13χρονη εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η ανήλικη βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και είναι καλά στην υγεία της και το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην ανήλικη για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Στο μεταξύ, συνεχίζει να αγνοείται η 14χρονη Κατερίνα Π. Η Αικατερίνη έχει ύψος 1,65 και βάρος 80 κιλά, με καστανά μαλλιά και μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, γκρι τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και είχε σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.