ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισιοδοξία για το βρέφος που μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Καραμανδάνειο!

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του 30 ημερών βρέφους που μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο χωρίς σφυγμό.

Σύμφωνα με το pelop, το νεογέννητο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Μιλώντας στον τοπικό ιστότοπο ο υπεύθυνος της Μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης είπε ότι «σήμερα είναι μία καλύτερη μέρα. Φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του» για να προσθέσει πως «η καρδιά, μας έχει απαντήσει στη θεραπεία και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα το αποδεσμεύσουμε από τον μηχανικό αερισμό».

«Οι γονείς είναι δίπλα μας και δεν σας κρύβω ότι μας έχει εντυπωσιάσει η εμπιστοσύνη τους σε ένα τόσο δύσκολο περιστατικό. Προχωράμε σιγά-σιγά και μεθοδικά», είπε επίσης αναφερόμενος στους

Οι γιατροί διαπίστωσαν «οξεία» υπογλυκαιμία, απόρροια του γεγονότος ότι το παιδί δεν μπορούσε να τραφεί (με γάλα) για μια-δυο μέρες. Το διασωλήνωσαν και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στη ΜΕΘ Παίδων, λόγω της μεγάλης κρισιμότητας της κατάστασής του.