Αισιοδοξία εμπνέει σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του 31χρονου πολυτραυματία, ο οποίος διασώθηκε από την ναυτική τραγωδία, στην παραλία Φοίνικας στα Σφακιά.
Ο 31χρονος άνδρας, το τέταρτο μέλος της παρέας, που επέβαινε στο ταχύπλοο και ο μοναδικός επιζών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, τη σπονδυλική στήλη και δίνει γενναία μάχη στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει τα βαρύτατα χτυπήματα, που έχει υποστεί.
Μέχρι τώρα η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων φαίνεται να εξελίσσεται ικανοποιητικά, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για θετική έκβαση της κατάστασης της υγείας του.
Ο 31χρονος και κουμπάρος του ζευγαριού που αναμένεται να παντρευτεί δεν έχει ενημερωθεί για τον θάνατο των τριών φίλων του, που σκοτώθηκαν όταν το σκάφος τους συγκρούστηκε στα βράχια.
Ο νεαρός, που ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχοντας τις αισθήσεις του, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τη σπονδυλική στήλη.