3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο σύντροφο της 38χρονης στον φονικό χείμαρρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από χείμαρρο τη Δευτέρα στο χωριό Πλουτοχώρι στην Ηλεία, ενώ η σορός της 38χρονης συντρόφου του, Γεωργίας, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ που συμμετέχουν στις έρευνες είναι ρούχα του αγνοούμενου Νίκου τα οποία αναγνωρίστηκαν από συγγενείς του.

Όπως περιέγραψε ο πρόεδρος της κοινότητας «το αυτοκίνητο ήρθε και έγειρε πάνω στο τσιμέντο για 15 λεπτά πριν να παρασυρθεί. Δεν ξέρω αν τα έχασαν, δεν είχε πάει στην αρχή μέχρι την πόρτα το νερό».

Ο πατέρας του αγνοούμενου 45χρονου είπε στο MEGA «δεν ξέρω αν είχαν πάρει μέτρα, τι είχαν κάνει εκεί, δεν ξέρω. Ότι ήταν οδηγός ήταν έμπειρος οδηγός».

H σορός της άτυχης Γεωργίας βρέθηκε σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από το σημείο που παρασύρθηκε από χείμαρρο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον σύντροφό της, τον Νίκο, το βράδυ της Δευτέρας.

Σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ