ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εξαπάτησαν με δήθεν χρέος του γιου της

Θύμα απάτης έπεσε μία γυναίκα στο Ναύπλιο. Όλα συνέβησαν όταν ένας άγνωστος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα και ζήτησε αγριεμένος τα χρήματα που του όφειλε ο γιος της,  απειλώντας να υποβάλλει μηνύσεις εναντίον του.

Η ανυποψίαστη γυναίκα ρώτησε τον άγνωστο πόσα του χρωστούσε το παιδί της, ωστόσο το ποσό που της ανέφερε εκείνος ήταν υπέρογκο και δεν είχε να του το δώσει. Προσφέρθηκε, όμως, αντί για χρήματα να του δώσει τα χρυσαφικά της, πράγμα που ο άγνωστος δέχθηκε! Μόλις τα πήρε, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Πέρασε ένα 24ωρο ώσπου να επικοινωνήσει η γυναίκα με το γιο της, ο οποίος την διαβεβαίωσε ότι δεν χρωστούσε τίποτα και σε κανένα! Έτσι, υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια Ναυπλίου και, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Πρόκειται για έναν 44χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, καθώς δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου για να συλληφθεί.