3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλα 6 εντάλματα σύλληψης για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου! Ανάμεσα τους και κορίτσια!

Αναμένονται 6 εντάλματα, για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου μαθητή της πρώτης λυκείου, από το Ίλιον.

Τα δύο αφορούν σε δύο 15χρονους που δεν είχαν εντοπιστεί από τους Αστυνομικούς κατά την διάρκεια των ερευνών.

Ο ένας παρουσιάστηκε μέσω του συνηγόρου του στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο δεύτερος με καταγωγή την Αλβανία,  δεν έχει εντοπιστεί, τον είχαν αναζητήσει οι αστυνομικοί σπίτι του και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει και εκτός της χώρας μας.

Πρόκειται για έναν 15χρονο που πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδάκι που ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια συμμαθητών του, ήταν όμως  στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο.

Φέρεται να έχει βασικό ρόλο και αυτός ο 15χρονος, γιατί ο καταγγέλλων στην κατάθεση του ανέφερε ότι εκείνος είχε την ιδέα, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες το πώς τον κακοποίησε.

Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έχει στείλει και έχει δείξει τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων.

Όπως ανέφερε, είχε δείξει βίντεο σε άλλο παιδί με τον ίδιο να χτυπάει τον 15χρονο, το οποίο στη συνέχεια έσβησε γιατί ήταν το μοναδικό βίντεο που φαινόταν και δεν ήθελε να υπάρχει.

Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  αφορούν σε κορίτσια- τρεις 15χρονες και μία 14χρονη- τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ