ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aλλοδαπός σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μανωλάδα, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος είναι!

Θρίλερ με την ταυτότητα του άντρα που το βράδυ της Πέμπτης παρασύρθηκε από Ι.Χ. στην παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο 2ο χλμ. από τη Βάρδα προς τη Νέα Μανωλάδα και από το χτύπημα αυτό έχασε τη ζωή του.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 21:30, όταν ο αλλοδαπός περπατούσε στην άκρη του δρόμου όταν αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Βάρδα (στη φωτογραφία το Ι.Χ. μετά το θανατηφόρο χτύπημα στον αλλοδαπό) έκανε ελιγμό για να αποφύγει νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα και τον παρέσυρε, ενώ δεν είχε γίνει αντιληπτός μέσα στο σκοτάδι.

Ο θάνατος για τον αλλοδαπό ήταν ακαριαίος και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου οι γιατροί το επιβεβαίωσαν.

Οι Αρχές αναζήτησαν άτομα που θα μπορούσαν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας του αλλοδαπού εργάτη γης που εκτιμάται πως είναι είτε από το Πακιστάν είτε από το Μπαγκλαντές, όμως δεν εντοπίστηκε κάτι.

Κάποιοι άλλοι αλλοδαποί που υπέδειξαν το κατάλυμα που διέμενε, είπαν πως πρόκειται μάλλον για υπήκοο Μπαγκλαντές, ενώ τα ταξιδιωτικά του έγγραφα είχαν καταστραφεί σε πυρκαγιά στον καταυλισμό που διέμενε.

Πλέον θα γίνει αναζήτηση μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων και στην περίπτωση που έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα θα αναζητηθούν άλλες δυνατότητες ταυτοποίησης.

inthecity.gr