3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναπαράσταση για το θάνατο του 11 μηνών βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τελευταίες στιγμές του μόλις 11 μηνών βρέφους που βρήκιε τραγικό θάνατο στο φράγμα του Αλιάκμονα, ζωντανεύουν σήμερα, καθώς πραγματοποιείται αναπαράσταση στο σημείο που φέρεται να τελέστηκε το έγκλημα από την 29χρονη μητέρα του παιδιού που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, από διάφορες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, της Άμεσης Δράσης, της Τροχαίας κ.α. βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο φράγμα του Αλιάκμονα και έχουν αποκλείσει μία μεγάλη περίμετρο άνω του ενός χιλιομέτρου προκειμένου στις 10.00 να γίνει η ανακριτική πράξη.

Με εντολή του ανακριτή που χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση, στο σημείο μεταφέρεται η 29χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία προφυλακίστηκε την προηγούμενη Τετάρτη.

Η 29χρονη θα υποδείξει στις Αρχές βήμα – βήμα όσα ισχυρίζεται ότι έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τη στιγμή που έφτασε στο φράγμα του Αλιάκμονα και κατέβηκε από το ταξί, μέχρι και την ώρα που το βρέφος βρέθηκε στα παγωμένα νερά του ποταμού και εγκατέλειψε μόνη της το σημείο.