ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιάζει η περιγραφή του δολοφόνου της Δάφνης! Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του!

Ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή οδηγείται ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος της Δάφνης προκειμένου να απολογηθεί, μετά την πενθήμερη προθεσμία που ζήτησε για να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Σε βάρος του 39χρονου αλβανικής καταγωγής ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Μετά το πέρας της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας θα αποσυρθούν σε διάσκεψη για να αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί.

Ο 39χρονος που όπως έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών τραυμάτισε θανάσιμα την 31 ετών σύζυγό του χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό ενώ εκείνη κοιμόταν, φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι η ζήλια του όπλισε το χέρι.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βάλει «κοριό» στο κινητό της και υποστήριξε ότι διαπίστωσε ότι η σύζυγός του συνομιλούσε με κάποιον άνδρα.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αφού πήγε το γιο τους να παίξει μπάλα, επέστρεψε στο διαμέρισμα της οικογένειας στη Δάφνη.

Η περιγραφή που έδωσε για τα όσα ακολούθησαν ήταν ανατριχιαστική!

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN