slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή! Ελεύθερη η 19χρονη που πούλαγε γυμνές φωτογραφίες της αδελφής της! Τι υποστήριξε στην απολογία της!

Σε τακτικό ανακριτή της Θεσσαλονίκης απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, 19χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε συλληφθεί σε περιοχή του νομού Χαλκιδικής, κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω Διαδικτύου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη κατηγορούμενη, βουλγαρικής καταγωγής, απολογούμενη ενώπιον του ανακριτή δήλωσε ότι υπήρξε θύμα συμπατριώτη της που την εκβίαζε και την απειλούσε, προκειμένου να παράξει για λογαριασμό του το συγκεκριμένο υλικό. Μεταξύ των φερόμενων ως θυμάτων της είναι και η ηλικίας πέντε ετών -σήμερα- ετεροθαλής αδελφή της, ενώ στη δικογραφία περιγράφονται ως θύματά της και δύο ανήλικες φίλες της.
Η ίδια φέρεται να χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «πιόνι» συμπατριώτη της, καταγγελλόμενου ως «ιθύνοντος νου» της υπόθεσης, τον οποίο γνώριζε καθώς υπήρξε άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος και εκτιμάται ότι ζει στη Βουλγαρία. Όπως απολογήθηκε η μαθήτρια λυκείου, άρχισε να επικοινωνεί με τον συμπατριώτη της προ πενταετίας μέσω skype και εκείνος, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της, σε συνδυασμό με την ψυχολογική βία, που, όπως καταγγέλλει, της ασκούσε, την υποχρέωνε να προβεί στις πράξεις που της καταλογίζονται.
Όσον αφορά τα «περί αμοιβής» η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για μικρά χρηματικά ποσά, υπό την μορφή «χαρτζιλικιού», που της έστελνε ο συμπατριώτης της. Επιπλέον, η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε ότι προέβη τα τελευταία χρόνια σε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας μη μπορώντας να αντέξει τα όσα βίωνε, ενώ δια του συνηγόρου της υπέβαλε στον ανακριτή αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.