3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στη δολοφονία μητέρας στην Κω! Ποιος ομολόγησε το έγκλημα ενώ στη φυλακή ήταν ο αθώος σύντροφος της!

Ανατροπή στο έγκλημα με θύμα μητέρα 3 παιδιών στην Κω, καθώς ένας Πακιστανός, που συνελήφθη για ληστεία στη Γερμανία, ομολόγησε τη δολοφονία.

Όλα αυτά, ενώ, ήδη από το 2014, οπότε και έγονε το έγκλημα, στη φυλακή βρίσκεται για τη δολοφονία, ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

«Κλειδί» για την αποκάλυψη της αλήθειας ήταν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο μπάνιο του εγκλήματος. Μετά από αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι ανήκαν στον Πακιστανό κατηγορούμενο. Εκείνον που πλέον ομολογεί ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα και διέφυγε πριν φτάσει στο σημείο ο Αλβανός συντροφός της. Όταν ο 54χρονος επέστρεψε από τη δουλειά και είδε τη σύντροφό του νεκρή ειδοποίησε τους αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ.

Επέμενε πως ήταν αθώος, υποστήριξε ότι την ώρα του εγκλήματος εργαζόταν σε ζαχαροπλαστείο (κάτι που επιβεβαίωσε και ο εργοδότης του) αλλά τελικά καταδικάστηκε σε ισόβια. Ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε και έκανε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Η σύλληψή του για ληστεία στη Γερμανία, έφερε και την ομολογία του για το έγκλημα στην Κω.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατική» τον Ιούλιο του 2023 συνελήφθη στην Γερμανία ο Πακιστανός που όπως προέκυψε από παλαμικό αποτύπωμα στον τόπο του εγκλήματος ήταν ο δράστης της δολοφονίας. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη ειδικότερα στην Γερμανία για κλοπή σε κατάστημα και μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκε το αποτύπωμα ενώ ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη μητέρα!

Πριν εντοπιστεί το αποτύπωμά του, ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της, τον Απρίλιο του 2014 στην Κώ, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Από την έρευνα προέκυψε ότι δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από πλακάκια του μπάνιου, δίπλα στο άψυχο σώμα της 43χρονης, ανήκουν με απόλυτη βεβαιότητα σε έναν Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του σε διαμέρισμα ορόφου στην ίδια πολυκατοικία, όπου διαπράχθηκε το έγκλημα!

Μετά το έγκλημα ο 54χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας είχε ειδοποιήσει την αστυνομία. «Την σφάξανε ρε παιδιά, δεν μπορώ να το πιστέψω, ποιος το έκανε ρε παιδιά» έλεγε. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος, ούτε στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού και ότι το κλειδί του σπιτιού ήταν πάνω στην εξωτερική πλευρά της πόρτας, η οποία ήταν ανοιχτή.

Ο 54χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος με τα κλειδιά του άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, όπως και την μπαλκονόπορτα, η οποία ήταν κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη. Ισχυρίστηκε ότι άνοιξε την μπαλκονόπορτα, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.

Στον χώρο της κουζίνας βρέθηκε ένα μαχαίρι κοπής ψωμιού, μήκους 31 εκατοστών, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα σε ποτήρι μαζί με άλλα πλυμένα μαχαιροπίρουνα. Ο 54χρονος που επέμενε πως ήταν αθώος προφυλακίστηκε και όταν η έρευνα πήρε νέα τροπή, διαπιστώθηκε πως ήταν αθώος.