ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στη ΝΕΡΙΤ: Κόβουν το 20% των αγράμματων που δήλωναν ψεύτικα πτυχία

Greece State Broadcaster

Πόσο καιρό σας ενημερώνω για το χαμό που γίνεται στον διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ με το 20% των αγραμμάτων και απατεώνων;

Υπενθυμίζω για όσους ξεχνούν, ότι πρόκειται για το παράθυρο βάση του οποίου θα μπορούσε η εταιρεία να προσλάβει δημοσιογράφους ειδικών ικανοτήτων και αξιοσύνης, παρακάμπτοντας τις διατάξεις του νόμου που θεσπίζουν αυστηρά κριτήρια μοριοδότησης .

Οι καταπράσινοι υπεύθυνοι του Ραδιομεγάρου, αποφάσισαν να διαστρεβλώσουν τη ρύθμιση και να βολέψουν τα πράσινα καινάρια, τους δημοσιουπαλληλάκους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, χωρίς να έχουν κανένα προσόν ως προς το γνωστικό τους υπόβαθρο και οι περισσότεροι χωρίς να έχουν ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα.

Για την ιστορία, αυτό αποτελούσε βασικό σημείο ρήξης με τον παραιτηθέντα καθηγητή κύριο Μακρυδημήτρη αλλά και τον Ροδόλφο Μορώνη, ενώ αντιτίθεται σε αυτήν την άθλια απόπειρα αποκατάστασης των καταπράσινων ημετέρων και ο κ. Φορτσάκης. Για την ακρίβεια όλων των καταπράσινων, συμπεριλαμβανομένου και ενός χαμαιλέοντα που παριστάνει τον γαλάζιο και τον καλοδέχονται στο Μέγαρο Μαξίμου κάποιοι.

Εκτός όλων των άλλων οι αγράμματοι αυτοί είχαν ψευδώς δηλώσει στον διαγωνισμό του καταπράσινου Καψή ότι είχαν πτυχία, τα οποία ουδέποτε προσκόμισαν, παρά ταύτα, παραμένουν και εργάζονται και στ ΔΤ και στη ΝΕΡΙΤ.

Μετά τις μηνύσεις, τα ασφαλιστικά μέτρα και τις δικαστικές εμπλοκές, κάποιοι ..ξύπνησαν, συνεδρίασαν και αποφάσισαν ότι αυτοί που συμπεριλαμβάνονται στο 20% των πρώην ερτατζήδων θα μείνουν επιτέλους εκτός διαγωνισμού.

Και άρχισαν τα όργανα και φόρεσαν πλερέζες, και τρέχουν τα πουλάκια να κλαφτούν σε Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, μαθαίνω ότι κάποιοι έφτασαν και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως διεμηνύθη στον επίσης πράσινο διευθυντή που αντέδρασε και είπε ότι αυτοί έδωσαν το αίμα τους εδώ και δεν μπορούμε να τους πετάξουμε έξω: «τότε να κάνουμε μια ρύθμιση και να αναλάβεις τη νομική ευθύνη να τους διορίσεις με τα προσόντα που έχουν και να τρέχεις εσύ στα δικαστήρια κατηγορούμενος. Εμείς δεν τους καλύπτουμε άλλο. Είναι η πρώτη σοβαρή αντίδραση που εκδηλώνεται ενάντια στο βαθύ πασοκικό κατεστημένο της πρώην ΕΡΤ.

Ο διαγωνισμός αποκάλυψε την απάτη. Ορισμένους κυριολεκτικά τους ξεβράκωσε. Μένει να δούμε αν στην κυβέρνηση θα αντέξουν τις πιέσεις.