ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στο θάνατο-θρίλερ της Λίνας! Γιατί κλήθηκε στην Εισαγγελία  ο πρώην σύντροφος της!

Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζής, της 22χρονης φοιτήτριας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας, όπου και διέμενε, τον Νοέμβριο του 2016.

Όπως έγινε γνωστό κατέθεσε στην Εισαγγελέα, ο άνδρας με τον οποίο είχε σχέση η κοπέλα εκείνη την περίοδο. Το εν λόγω πρόσωπο έφτασε στην Αθήνα από το Λονδίνο και αφού εντοπίστηκε πήγε για να καταθέσει. Ο ίδιος δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια σχέση με το άτυχο συμβάν και πλέον δεν αποκλείεται να συνεχίσει τις έρευνες η ΕΛΑΣ με την αναγνώριση υπόπτων.

Στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα είχαν κάνει έφοδο οι αστυνομικοί και είχαν κατασχέσει υπολογιστές, κινητά και υλικό που ενδεχομένως δώσει πολύτιμα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας.

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η οικογένειά της έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια για τον τραγικό θάνατο της κόρης τους.