ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στο θρίλερ με τον νεαρό ηθοποιό! Τι αποκαλύπτει μαρτυρία αλλά και βίντεο!

Το αυτοκίνητο του 34χρονου ηθοποιού βρέθηκε στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων. Διερχόμενοι που είδαν τον Στράτο Βαλσαμίδη, στο πίσω κάθισμα, ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.
Στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, υπάρχει η είσοδος μόνο μίας πολυκατοικίας, ένοικος της οποίας μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο κ. Γιώργος, “δεν είχα δει ποτέ το όχημα. Είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε εδώ έστω και μία ημέρα, θα το έβλεπα και εγώ και ο ένοικος του πρώτου ορόφου”.
Από την παραπάνω μαρτυρία, ενισχύεται το σενάριο πως το αυτοκίνητο του Στράτου Βαλσαμίδη μεταφέρθηκε στο σημείο από κάποιον άλλον και ενώ ο ηθοποιός που βρισκόταν μέσα ήταν ήδη νεκρός.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, κάμερα ασφαλείας του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή φέρεται να έχει καταγράψει καρέ καρέ τη διαδρομή του οχήματος του ηθοποιού. Από το υλικό μπορεί η Ασφάλεια να αντλήσει στοιχεία για την ακριβή ώρα της διαδρομής, καθώς και αν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο ή κάποιος άλλος.

πηγή βίντεο newsit.gr