ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβολή στη δίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης από γνωστό δικηγόρο

Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη του δικηγόρου, τον οποίο κατηγορεί η Αρετή ότι την αποπλάνησε και την κακοποίησε σεξουαλικά, όταν εκείνη δεν ήταν ούτε 15 χρόνων.

Η δίκη που είχε οριστεί για σήμερα, αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου 2022 καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.

«Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για τη συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι  κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας», είπε η 22χρονη σήμερα κοπέλα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος και μηνυτής ανέφερε πως «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

Η Αρετή έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, σύμφωνα με την καταγγελία, το 2014 και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης από το 2017, όταν και έγινε η καταγγελία.  Ο εν λόγω δικηγόρος κατηγορείται για παρόμοιες πράξεις από δύο κοπέλες 12 και 13 ετών στην Άνδρο.