ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Αναστόπουλος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κάρναβο στην Καλλιθέα

Θα θέλατε να μας πείτε ποιά ήταν τα κριτήρια για την απόφαση σας να είστε υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη η Καλλιθέα Αλλάζει του σημερινού Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου

Προέρχομαι από την επαρχία και κατοικώ πολλά χρόνια στην Καλλιθέα.
Την αγάπησα αυτήν την πόλη, έγινα παιδί της. Καθημερινά την περπατώ, την μυρίζω, την γεύομαι, την παρατηρώ και την απολαμβάνω.

Ασχολήθηκα με τα κοινά και έχω την τιμή να είμαι ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας, από αυτήν τη θέση προσπάθησα και συνεχίζω να προσπαθώ να υποστηρίζω τις επιχειρήσεις της πόλης, έχοντας σαν στόχο να βελτιωθεί το επιχειρηματικό τοπίο και η καθημερινότητα όλων μας.

Η ποιότητα της ζωής μας, η εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας και οι Άνθρωποι, είναι οι λόγοι που με ώθησαν να θέσω την υποψηφιότητα μου για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τι σημαίνει για εσάς μια εκλογή στο Δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας

Σας ευχαριστώ για την ωραία ερώτηση σας.
Δεν θα ήθελα να σας πώ τι σημαίνει για εμένα η πιθανή εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας. Θα ήθελα όμως να μοιραστώ μαζί σας τι θα φροντίσω να σημαίνει η εκλογή μου για τους συμπολίτες μου!

Θα σημαίνει επικοινωνία, όχι η τυπική, αλλά η ουσιαστική, ανοιχτή επικοινωνία, που φέρνει κοντά τους ανθρώπους.
Θα σημαίνει εστίαση στις λύσεις! Τα προβλήματα τα γνωρίζουμε όλοι, οι λύσεις είναι το βασικό ζητούμενο στο οποίο αξίζει να εστιάσουμε.

Θα σημαίνει συν-εργατικότητα! Οι ομάδες φέρνουν τα αποτελέσματα και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά με την εμπειρία μου των τόσων χρόνων στον επιχειρηματικό στίβο. Σκοπεύω να συνεργαστώ πολύ στενά με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, το δημοτικό συμβούλιο και τους συμπολίτες μου για να δημιουργήσουμε την πόλη που μας αξίζει και θα απολαμβάνουμε τη ζωή μας σε αυτήν.

Γιατί πιστεύετε πως το Open Mall είναι ένα σημαντικό έργο για την πόλη;

Το “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Καλλιθέας” συνιστά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της εμπορικής κοινότητας ,σε επίπεδο τοπικό, οικονομικό , οργανωτικό και λειτουργικό εναρμονισμένο με το αναπτυξιακό σχέδιο του Δήμου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Θα επηρεάσει 150 εμπορικά καταστήματα της ευρύτερης περιοχής στο κέντρο της πόλης μας και η επιρροή πρόκειται να είναι πολύ μεγαλύτερη της περιοχής παρέμβασης.
Πρόκειται για την δημιουργία ενός ισχυρού , ανταγωνιστικού , βιώσιμου κέντρου λιανικής πώλησης προϊόντων, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Η διάχυση των ωφελειών θα επηρεάσει θετικά, συνολικά την αγορά μας και την πόλη μας.

Η πόλη μας θα αναβαθμιστεί άμεσα τόσο σε επίπεδο αρχιτεκτονικής – αισθητικής – ελκυστικότητας όσο και σε επίπεδο λειτουργίας – ασφάλειας – προσβασιμότητας και επισκεψιμότητας.