ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανέκφραστη στο δικαστήριο η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα! Τι θα υποστηρίξει στην απολογία της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δικαστήριο έφτασαν λίγο πριν τις 9 το πρωί τόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όσο και η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έφτασε συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Λίγα λεπτά μετά, η κάμερα του ΑΝΤ1, κατέγραψε την άφιξη της κατηγορούμενης στα δικαστήρια, ενώ ούτε και αυτή, έκανε κάποια δήλωση.

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020, συνεχίζεται σήμερα με την πολυαναμενόμενη απολογία της δράστιδος.

Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, η Έφη Κακαράντζουλα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το λόγο που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η 36χρονη αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Για το λόγο αυτό, θα επιμείνει ότι η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν λιγότερη από δύο λίτρα, που υποστηρίζει το θύμα και ο δικηγόρος του.

Επιπλέον, αναμένεται να επιμείνει ότι δεν είχε συνεργούς, ότι δεν προσπάθησε να πάει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πως δεν σχεδίαζε να της επιτεθεί ξανά.