ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήλικοι έγδυσαν και λήστεψαν 15χρονο στην Τρίπολη!

Σοκ προκαλεί ακόμα ένα περιστατικό βίας ανηλίκων, αυτή τη φορά στην Τρίπολη, όπου ένας 15χρονος έγινε στόχος ανήλικων, σε πλατεία.

Πρόκειται για τέσσερις ανήλικους, οι οποίοι έβαλαν στο στόχαστρο ανήλικα παιδιά σε κεντρική πλατεία, με τις επιθέσεις τους να είναι διαδοχικές.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 17χρονος Ρουμάνος, ένας 15χρονος Έλληνας (έχουν συλληφθεί) και δυο ακόμα ανήλικοι που αναζητούνται (ένας 15χρονος Έλληνας και ένας 15χρονος Αλβανός) επιτέθηκαν αρχικά σε έναν 15χρονο, βγάζοντάς του μερικά από τα ρούχα που φορούσε με σκοπό, να αφαιρέσουν αντικείμενα ή χρήματα που τυχόν έφερε πάνω του.

Στη συνέχεια επιτέθηκαν σε δυο ακόμα ανήλικα παιδιά, από τα οποία απέσπασαν με τη βία 30 ευρώ.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο και τον 15χρονο, ενώ οι άλλοι δύο ανήλικοι αναζητούνται.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, μία 44χρονη, ένας 50χρονος και ένας 54χρονος, γονείς των ανήλικων παιδιών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.