ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Ανησυχία στη Βέροια: Φόβοι για διασπορά κορωνοϊού σε στρατόπεδο λίγες μέρες πριν την παρέλαση!

Ανησυχία επικρατεί σε στρατόπεδο της Βέροιας, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού στην 1η Μεραρχία Στρατού, λίγες μόνο μέρες πριν την παρέλαση.

Συγκεκριμένα, το πρώτο κρούσμα της Covid-19 εντοπίστηκε χθες, σε άτομο το οποίο απασχολείται στο πρατήριο με τα ρούχα. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μπει λουκέτο για ένα μήνα στο συγκεκριμένο κατάστημα πώλησης ρουχισμού, με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, να αναφέρουν πως πιθανότατα παρουσιάστηκε έκρηξη κρουσμάτων στο εσωτερικό του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στον νομό Ημαθίας καταγράφεται το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων κορoνοϊού -αναλογικά με τον πληθυσμό, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Μόλις χθες, εντοπίστηκαν 123 νέες μολύνσεις covid, με τη διασπορά του ιού να εκτοξεύεται στα ύψη μετά την κοινωνική εκδήλωση που σημειώθηκε στις 10 Οκτωβρίου, στην Επισκοπή Νάουσας.

Πάντως, κανονικά θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτικά παρέλαση στη Βέροια, καθώς ο δήμος, έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες μπροστά από το δημαρχείο, στήνοντας τις πρώτες εξέδρες ενόψει της 28ης Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι στη Βέροια δεν θα γίνει μαθητική παρέλαση.