3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανθρωποκυνηγητό μετά από καταγγελία σοκ για ξυλοδαρμό και βιασμό καθαρίστριας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο είναι οι ύποπτοι για τον βιασμό που κατήγγειλε 50χρονη στα Κάτω Πετράλωνα, οι οποίοι είχαν προλάβει να φύγουν όταν έφτασε η αστυνομία.

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, άντρας την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι. Η γυναίκα έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα στην οδό Συμμαχιδων ώστε να ξεκινήσει την εργασία της. Ο άντρας την εγκλώβισε στο σπίτι του κακοποιώντας την.

Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, όταν μετά από ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα όπου φέρεται να βίωσε τον εφιάλτη, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, ενώ τόνισε ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Την ίδια ώρα, ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο και φώναζαν συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη».

πηγή φωτογραφίας & βίντεο protothema.gr