ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσωσε δύο παιδιά σε «ακυβέρνητο» αυτοκίνητο και έφυγε χωρίς να προλάβουν να του πουν ούτε ευχαριστώ!

Σε σωτήρα μετατράπηκε για δύο παιδιά ένας άντρας στη Κρήτη ο οποίος τα έσωσε καθώς εκείνα βρισκόντουσαν σε αυτοκίνητο, το οποίο ξαφνικά ξεκίνησε να κυλάει σε κατηφόρα χωρίς να υπάρχει οδηγός.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κ. Μάνου στα Χανιά. Δύο μικρά παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, νηπιακής ηλικίας, βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο που ξαφνικά ξεκίνησε να κινείται στην κατηφόρα, με κατεύθυνση την οδό Παναγούλη, όπου συνήθως υπάρχει αρκετά έντονη κίνηση αυτοκινήτων και το ατύχημα ήταν έτοιμο να συμβεί.

Ένας άντρας, που είδε το αυτοκίνητο, μπήκε μπροστά από αυτό προσπαθώντας να το σταματήσει, με κίνδυνο να τραυματιστεί ο ίδιος. Το όχημα όμως συνέχιζε να κυλάει και

διερχόμενος οδηγός που περνούσε από το σημείο του φώναξε να αφήσει το αυτοκίνητο να πέσει πάνω σε κάδους σκουπιδιών που βρίσκονταν παρακάτω για να κοπεί η φόρα του. Μόλις το αμάξι χτύπησε στους κάδους, ο Χανιώτης με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την πόρτα και τράβηξε το χειρόφρενο, ακινητοποιώντας το όχημα.

Τα παιδιά ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα, ενώ ο άντρας, αφού έβαλε τους κάδους στη θέση τους, έφυγε, χωρίς να περιμένει ούτε ένα ευχαριστώ!

Πηγή: zarpanews.gr