ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη σε βάρος παραγωγού οπωροκηπευτικών – Δεν πληρώθηκε ποτέ για τους 23,5 τόνους ντομάτας!

Θύμα απάτης ενός 39χρονου έλληνα έπεσε ένας παραγωγός οπωροκηπευτικών από την περιοχή της Κισσάμου, όπως προέκυψε μετά από την εξιχνίασε της υπόθεσης από την αστυνομία στα Χανιά.
Δράστης της απάτης φαίνεται πως είναι ένας 39χρονος ο οποίος, στις 13 Φεβρουαρίου, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας που έπεσε θύμα, παρουσίασε ψευδή στοιχεία και γεγονότα ως αληθινά, πείθοντας τον εκπρόσωπο της εταιρείας να του αποστείλει ποσότητα οπωροκηπευτικών και πιο συγκεκριμένα τομάτες, η χρηματική αξία των οποίων αντιστοιχούσε σε ποσό άνω των 16.000 ευρώ, καθώς , σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 39χρονος κατάφερε να αποσπάσει 23,5 τόνους τομάτας από την εν λόγω εταιρεία.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας προέβη στην αποστολή της ποσότητας των οπωροκηπευτικών, χωρίς να παραλάβει το αντίστοιχο συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, με συνέπεια να υποστεί αντίστοιχη οικονομική ζημία.
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του ημεδαπού που προέβη στην τηλεφωνική επικοινωνία και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.