ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτες εικόνες από Ελευσίνα έως Ασπρόπυργο! Καταδίωξη με πυροβολισμούς

Καταδίωξη για 40 χιλιόμετρα και πυροβολισμοί τα ξημερώματα από Ελευσίνα έως Ασπρόπυργο!

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασαν στη Δίωξη Ναρκωτικών πληροφορίες πως ένα Open Astra επρόκειτο να μεταφέρει ηρωίνη και στήθηκε μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας.

Όταν εκεί βρέθηκε το αυτοκίνητο των υπόπτων, έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος δεν υπάκουσε και ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξη που διήρκεσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για περισσότερα από 40 χιλιόμετρα, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να αναπτύσσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 160 χιλιομέτρων την ώρα!

Από την Ελευσίνα, ο αυτοκίνητο των Ρομά κινήθηκε προς την παλιά Εθνική Οδό, από την οποία βγήκε και μπήκε στη Νέα Εθνική Οδό, με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Ο οδηγός του Open Astra που καταδίωξαν Δίωξη και ΟΠΚΕ δεν σταμάτησε ούτε… στις μπάρες διοδίων στην Ελευσίνα και στην Αττική οδό, σπάζοντάς τις για να περάσει. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, μάλιστα, τουλάχιστον 2 με 3 φορές επιχείρησε και να εμβολίσει το αυτοκίνητο της Δίωξης.

Στόχος του οδηγού ήταν να βγει από την Εθνική προς τον Ασπρόπυργο και να «χαθεί» μέσα στον καταυλισμό. Αλλά δεν τα κατάφερε γιατί ένας από τους αστυνομικούς άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου τους και τραυμάτισε, ελαφρά σύμφωνα με την αστυνομία, έναν από τους Ρομά στη μέση. Έπεσαν τουλάχιστον 2 ή 3 πυροβολισμοί και μια από τις σφαίρες τραυμάτισε τον έναν από τους επιβαίνοντες στο Opel Astra.

Στον τραυματία δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών όπου και κρατείται.

Όπως προβλέπεται, σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ανθρωποκτονιών και ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει συλληφθεί.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι Ρομά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που καταδιώχθηκε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ληστείες.

Πηγή: newsit.gr