ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτες σκηνές: Έπεσε ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου!

Απίστευτα πράγματα στο δημοτικό συμβούλιο Σύρου Ερμούπολης κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος αναφορικά με τις αναλύσεις της οργάνωσης Aegean Rebreath για το βυθό του λιμένα της Ερμούπολης.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν περίπου 100 δημότες, αρκετοί εργαζόμενοι του Νεωρίου, αλλά και ενεργοί πολίτες.

Το θέμα εισήλθε στη συνεδρίαση μετά από δύο γραπτά αιτήματα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σύρου, Νίκου Καΐλη. Η συζήτηση διεξήχθη κάτω από κλίμα έντασης και μύριζε μπαρούτι από χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το cyclades24 τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και η κατάσταση ξέφυγε τελείως μετά από αντεγκλήσεις ,κυρίως, μεταξύ δημοτών. Ό πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννης Κεράνης, διέκοψε τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο, αμέσως μετά, σημειώθηκαν επεισόδια και εκτυλίχθηκαν σκηνές σκληρού ροκ που παραπέμπουν σε γήπεδο.

Εκτός από τις βωμολοχίες και τους τραμπουκισμούς, δημότες πιάστηκαν στα χέρια στο φουαγιέ της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, έπεσαν σφαλιάρες και κλωτσιές.

Παρά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η ένταση δε μειώθηκε και ειδοποιήθηκαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σύρου προκειμένου να επιβάλουν την τάξη.

Από τις εντάσεις, προκλήθηκαν και μικρές υλικές ζημιές με σπάσιμο τζαμιών. Το κλίμα έντασης συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.

Πηγή: cyclades24