ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτες σκηνές σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: Σωριάστηκε στο πάτωμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα έχασαν οι επιβάτες, αλλά και ο οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, όταν είδαν ξαφνικά έναν άντρα να χάνει τις αισθήσεις του και να σωριάζεται στο πάτωμα, στην μπροστινή πόρτα του οχήματος.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στο λεωφορείο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο 32, Ηλιούπολη – Αριστοτέλους.
Ο άνδρας περίπου 60 ετών σωριάστηκε στο πάτωμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση και στο λεωφορείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Ο οδηγός κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.
Κατά τη διάρκεια της αναμονής ο ίδιος ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, δεν μιλούσε με τους γύρω του, ενώ οι επιβάτες βγήκαν έξω από το αστικό περιμένοντας το ΕΚΑΒ.

Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο ThessToday.gr ανέφεραν ότι ο άνδρας επιβιβάστηκε από την πλατεία Αριστοτέλους στο αστικό και φαινόταν εξαρχής ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.
Φέρεται δε να έπεσε κάτω μια ακόμη φορά καθώς παρουσίαζε έντονη αστάθεια, να σηκώθηκε με τη βοήθεια κάποιων επιβατών και να ξαναέπεσε κάτω σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Πηγή: thesstoday