ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη καταγγελία! Πήγε να πληρώσει πρόστιμο επειδή κάπνιζε και στην εφορία δεν ήξεραν τι να… κάνουν!

Μία απίστευτη καταγγελία σχετική με τον αντικαπνιστικό νόμο, έρχεται από τη Λαμία, όπου μία πολίτης που πήγε στην εφορία να πληρώσει σχετικό πρόστιμο, διαπίστωσε ότι εκεί δεν γνώριζαν τη διαδικασία!

Αυτό καταγγέλλει μία γυναίκα από τη Λαμία, η οποία «συνελήφθη» να καπνίζει σε εξωτερικό χώρο καφετέριας στη Λαμία και  της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 100 ευρώ, βάσει όσων ορίζει ο αντικαπνιστικός νόμος.

Η συγκεκριμένη καπνίστρια υποστήριξε ότι επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΟΥ για να πληρώσει το πρόστιμο του αντικαπνιστικού, όμως οι υπάλληλοι της εφορίας δεν ήταν ενημερωμένοι για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν.

Η καταγγελία που έκανε στο LamiaReport για τον αντικαπνιστικό νόμο έχει ως εξής:

«Μου έκοψαν πρόστιμο επειδή κάπνιζα σε «εξωτερικό χώρο» 100€. Πάω να το πληρώσω στη ΔΟΥ και δεν ήξεραν πως το πληρώνω. Μου λένε να πάω στο ΚΕΠ ούτε και αυτοί ήξεραν… να πάω να βρω εγώ το τρόπο που θα πληρωθεί… πάω στο Α.Τ. και αυτοί ακόμα έψαχναν να βρουν πως γίνεται η πληρωμή… δηλαδή να θες να πληρώσεις ..να θες να είσαι νομοταγής και να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι για τα πρόστιμα που κόβουν!!! Δηλαδή ήμαρτον!!!»

Πηγή: LamiaReport.gr