ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία! Ακύρωσαν την πτήση και έστειλαν τους επιβάτες στην Αθήνα με… πλοίο!

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε επιβάτες της Volotea, που ταξίδευαν από Μύκονο για Αθήνα και βρέθηκαν στον… Πειραιά, με πλοίο!

Πρόκειται για πτήση που θα απογειωνόταν χθες το βράδυ από τη Μύκονο για την Αθήνα αλλά δεν έγινε ποτέ, καθώς η εταιρεία έστειλε… μήνυμα στους επιβάτες, μόλις 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση, ενημερώνοντάς τους ότι ταξιδέψουν με το πλοίο για Πειραιά.


Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έδωσαν καμιά εξήγηση για την ματαίωση της πτήσης αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για σήμερα το πρωί.

Οι επιβάτες, οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες, που έχαναν ανταπόκριση από Αθήνα, για άλλο προορισμό μάταια προσπαθούσαν να συνεννοηθούν με τους υπεύθυνους της εταιρείας.


Ταλαιπωρία όμως και για τους επιβάτες της πτήσης με αριθμό V7 4266, της ισπανικής εταιρείας Volotea από την Αθήνα για τη Ρόδο.
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 8:50 το πρωί της Κυριακής με προορισμό τη Ρόδο, ωστόσο τελικά αναχώρησε στις 02:00 τα ξημερώματα.