3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη υπόθεση στην Ελλάδα: Έψαχνε δολοφόνο για την γυναίκα του μέσα στο facebook!

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται μια πολύ «περίεργη» και ταυτόχρονα σοκαριστική υπόθεση, με «πρωταγωνιστή» έναν 58χρονο, ο οποίος φέρεται να αναζητούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτελεστή για την πρώην σύζυγό του! Για την υπόθεση ενημερώθηκε από διαχειριστή σελίδας στο Facebook η ΕΛ.ΑΣ., με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να αναλαμβάνει τη διαδικασία ταυτοποίησης λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσω του συγκεκριμένου προφίλ, ο 58χρονος φέρεται να ζητούσε πληροφορίες για το εάν ο διαχειριστής γνώριζε κάποιο άτομο που θα μπορούσε να σκοτώσει την πρώην σύζυγο του, με αντίτιμο 40.000 ευρώ και με προκαταβολή ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων. Ο ίδιος φέρεται να αποκάλυψε ότι είχε πολλά προβλήματα με την πρώην γυναίκα του, η οποία ζει πλέον στη βόρεια Ελλάδα έχοντας και την επιμέλεια του παιδιού τους.

Η έρευνα έγινε σε δύο στάδια: Αρχικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ταυτοποίησε τον 58χρονο μέσα από το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων. Στη συνέχεια από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που έλαβε γνώση της υπόθεσης και διέταξε περαιτέρω προκαταρκτική έρευνα για πιθανά αδικήματα.