ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε που είχαν κρύψει την ηρωίνη!

Φαντασία διαθέτουν σίγουρα εκτός από παραβατική συμπεριφορά τα άτομα σπείρας που διακινεί ναρκωτικά, καθώς βρήκαν την πιο… απίθανη κρυψώνα για το… εμπόρευμά τους!

Πρόκειται για άλλη μία υπόθεση στην οποία εμπλέκεται 63χρονος κρατούμενος στις φυλακές Αλικαρνασσού, που μέσα από τις φυλακές ηγείται της διακίνησης ναρκωτικών, και παρά τις έρευνες στο κελί του, καταφέρνει απτόητος να συνεχίσει τη δράση του δίνοντας εντολές σε συνεργούς του.
Εκτός από τον 63χρονο στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία ακόμα πρόσωπα, ένας 42χρονος από Θεσσαλονίκη, που χαρακτηρίζεται ως «τσιράκι» του, έχει απασχολήσει στο παρελθόν και δυο πρόσωπα από το Ηράκλειο, ένας 39χρονος, παλιός γνώριμος, και μια 69χρονη, συγγενής του.
Αυτή τη φορά το πακέτο με τα περίπου 273 γραμμάρια ηρωίνης ήρθε στο Ηράκλειο από Θεσσαλονίκη με … ταχυμεταφορική εταιρεία, ενώ τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε ένα δέμα με έναν αποχυμωτή και ένα ηλεκτρικό σκουπάκι!

Το δέμα έφθασε στο Ηράκλειο στις 5 Οκτωβρίου και το παρέλαβε δυο ημέρες μετά η 69χρονη, όμως αστυνομικοί της Δίωξης μπλόκαραν τη γυναίκα μαζί με το πακέτο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε έρευνα στο κελί του 63χρονου όπου και πάλι δεν βρέθηκε τίποτα!

Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 39χρονου, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί μερικά δενδρύλλια, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης για να ερευνηθεί ο 42χρονος. Οι τρεις πρώτοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.