ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Απίστευτο! Γέννησε και το έσκασε με το νεογέννητο από το ασθενοφόρο! Μόλις είχε μάθει ότι έχει κορωνοϊό

Απίστευτο είναι το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα, όπου γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει, διεγνώσθη με κορωνοϊό, άρπαξε το βρέφος και το έσκασε μέσα από το ασθενοφόρο

Όλα ξεκίνησαν στις 7 Φεβρουαρίου όταν γέννησε σε ιδιωτική κλινική. Όλα πήγαν καλά και είχε κάνει καισαρική. Όμως μία ημέρα μετά τη γέννα, διαπιστώθηκε μετά από μοριακό τεστ που της έγινε πως είχε κορονοϊό, ενώ το παιδί είχε βγει αρνητικό. Από την κλινική την ενημέρωσαν πως θα έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο Αναφοράς, και όντως μετά από κάποια ώρα έφθασε ασθενοφόρο και την παρέλαβε εγχειρισμένη, μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Φθάνοντας εκεί, και πριν καν μπει μέσα στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, υπάλληλος που ελέγχει τις «εισαγωγές» την ενημέρωσε πως θα νοσηλευόταν χωρίς το μωρό! Η γυναίκα ήταν από καισαρική, το μωρό δύο ημερών και δεν το άφηνε σε καμία περίπτωση. Τους είπε ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας θάλαμος ώστε να μείνουν εκείνη και το παιδί της, αλλά οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου ήταν ανένδοτοι. Στο σημείο προκλήθηκε ένταση και τελικά η μητέρα αποφάσισε να πάρει το παιδί και να φύγει.

«Δεν άντεχα άλλο. Είναι δυνατόν να φέρονται έτσι σε μία εγχειρισμένη με καισαρική τομή, λεχώνα, και στο δύο ημερών βρέφος; Μα δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη; Δεν θα μπορούσαν να βρουν λύση αν δεν είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο; Αναγκάστηκα και πήρα το παιδί μου και βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ολες οι γυναίκες που κάνουν καισαρική μένουν στην κλινική για τουλάχιστον 3 ημέρες. Για μένα δεν ενδιαφέρθηκαν» λέει η ίδια στο flamis.gr.

Η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του συζύγου της. Θα πρέπει να τονιστεί πως στο μωρό δεν έγινε καμία εξέταση για κορονοϊό. Η λεχώνα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα λόγω του ιού. Ακόμη και σήμερα παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα, χωρίς συμπτώματα.

Πηγή: flamis.gr