ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Γρονθοκόπησε γιατρό γιατί δεν της έδινε ψεύτικο χαρτί να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή!

Με γροθιές επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη που ζητούσε να της χορηγήσει ψεύτικη άδεια, για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η γυναίκα παρέστη μαζί με τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου και ζήτησε χαρτί απαλλαγής, καθώς είχε διοριστεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Ο γιατρός ωστόσο δεν δέχθηκε, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με γροθιές στον αυχένα.

«Εγώ της απάντησα ότι αυτό αποτελεί παράνομη πράξη και ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε. Προτείναμε να την εξετάσουμε και αν προέκυπτε θέμα, τότε μόνο θα της χορηγούσαμε την άδεια. Δεν το δέχτηκε όμως», ανέφερε στο ThessToday.gr ο γιατρός-θύμα της επίθεσης, Απόστολος Ανθόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχεια ήταν επεισοδιακή.

«Νευρίασε, αρχικά εκτόξευσε λεκτικές απειλές εναντίον μου. Κινήθηκε απότομα προς το μέρος μου και εν τέλει προχώρησε σε χειροδικία, συγκεκριμένα δέχθηκα δύο – τρία χτυπήματα.

Παρενέβησαν οι πολίτες και την απομάκρυναν σε πρώτη φάση, ενώ ο σύζυγός της σε έντονο ύφος ζητούσε επιτακτικά τη χορήγηση της άδειας» τόνισε ο κ. Ανθόπουλος.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε τόσο η Ελληνική Αστυνομία όσο και η Διοίκηση του Παπαγεωργίου, ενώ ο γιατρός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας.