ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Ιδιοκτήτης καφετέριας πέταξε κροτίδα σε απορριμματοφόρο ενώ βρίσκονταν μέσα εργαζόμενοι!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ιδιοκτήτης καφετέριας πέταξε κροτίδα σε εργαζόμενους απορριμματοφόρου!

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ιδομενέως, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ένας 42χρονος άνδρας, ιδιοκτήτης καφετέριας, πέταξε μία κροτίδα σε απορριμματοφόρο του δήμου ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι, ένας άνδρας 37 ετών και μία γυναίκα 34ετών!

Ο 42χρονος βγήκε από την καφετέρια την ώρα που βρισκόταν έξω το απορριμματοφόρο και χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, ο επιχειρηματίας άρχισε τις λεκτικές απειλές αρχικά κρατώντας στα χέρια μάλιστα και μία μεταλλικό λοστό και στη συνέχεια πέταξε μία κροτίδα στην πλευρά του απορριμματοφόρου.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ωστόσο ακολούθησαν μηνύσεις και από την πλευρά των παθόντων αλλά και από τη πλευρά του ιδιοκτήτη της καφετέριας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε απειλές.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Μήνυση σε βάρος του 42χρονου υπέβαλε και η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.