ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Λαθροθήρας αποπειράθηκε να πυροβολήσει θηροφύλακες στην Αιτωλοακαρνανία!

Θηροφύλακες εντόπισαν λαθροκυνηγούς στην δύσβατη περιοχή του Ορεινού Βάλτου στην Αιτωλοακαρνανία και ο ένας προσπάθησε να τους πυροβολήσει, αλλά ευτυχώς, έχασε χρόνο προσπαθώντας να γεμίσει το όπλο του!

Οι θηροφύλακες της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας εντόπισαν τους δράστες να κινούνται ύποπτα με ένα όχημα στο όρος Περδικάκι με κατεύθυνση προς το χωριό Πηγάδια και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, ο οδηγός πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη για αρκετή απόσταση, ώσπου το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου ο οδηγός απείλησε τους θηροφύλακες, τους επιτέθηκε χρησιμοποιώντας βία και προσπάθησε να γεμίσει το όπλο του για να ανοίξει πυρ. Όμως, εκείνοι αντέδρασαν και, παρά την συμπλοκή που ακολούθησε, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Μάλιστα, βρήκαν τον σκοτωμένο λαγό, τον οποίο είχε προλάβει να πετάξει. Οι δυο λαθροκυνηγοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για απειλή, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί θήρας με μηχανοκίνητο μέσο, ενώ κατασχέθηκαν τα δυο κυνηγετικά όπλα που είχαν μαζί τους.