ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό! Ιερέας ήπιε, βγήκε εκτός εαυτού και τα έκανε γυαλιά καρφιά

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Πύργου που βρίσκονταν στην πλατεία της πόλης το απόγευμα της Παρασκευής.

Ένας ιερέας, σε έξαλλη κατάσταση, καθώς είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, ξέφυγε από τα όρια, προκάλεσε τροχαίο, διαπληκτίστηκε με πολίτες, προκάλεσε την καταδίωξή του από τους αστυνομικούς και τελικά προσήχθη στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Το περιστατικό ξεκίνησε στις 19:30, όταν ο θαμώνας ενός καφενείου είδε τον ιερέα και του φώναξε. Εκείνος στην προσπάθειά του να σταματήσει προκάλεσε τροχαίο με το αγροτικού του όχημα. Όταν κατέβηκε άρχισε να βρίζει και να τσακώνεται με τους παριστάμενους, καθώς και με τη γυναίκα υπάλληλο του καφενείου.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία, προσπαθώντας μάταια να βάλει τάξη και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ο ιερέας ζητούσε έναν καφέ σκέτο να πιει, ρωτούσε που ήταν ο καφές του, θεωρώντας πως τον είχε ήδη παραγγείλει και γενικότερα επικρατούσε ένταση στο σημείο, όπου με την πάροδο του χρόνου είχε δημιουργηθεί «εξέδρα» με κοινό που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα.

Τελικά ο ιερέας συνελήφθη μετά την προσαγωγή του στο τμήμα, για την οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, δεν πρόκειται για ιερέα του Πύργου, αλλά ορεινής περιοχής στα όρια του νομού και δεν έχει γίνει γνωστό στο δυναμικό ποιας Ιεράς Μητρόπολης ανήκει…