ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό: Κατέβασαν μαθητή από λεωφορείο για ένα ευρώ!

Ένα αχαρακτήριστικο περιστατικό, που θα μπορούσε να έχει επικίνδυνες συνέπειες, σημειώθηκε στην Αρχαία Κόρινθο με πρωταγωνιστή έναν… οξύθυμο οδηγό αστικού λεωφορείου.

 

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, χθες οδηγός λεωφορείου πέταξε έξω  από το όχημα τον 10χρονο επειδή δεν είχε εισιτήριο και δεν είχε πάνω του χρήματα να πληρώσει. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εκείνη τη στιγμή μάλιστα ο μαθητής μιλούσε στο κινητο τηλέφωνο με τον παππού του, ο οποίος άκουσε τον εξής διάλογο: «Πόσο ετών είσαι;» ρώτησε ο οδηγός και ο μαθητής του απάντησε ότι είναι 10 χρόνων. Τότε τού ζήτησε να πληρώσει εισιτήριο και όταν το παιδί του είπε ότι δεν έχει πάνω του χρήματα εκείνος τού είπε:

Κατέβα κάτω ρε, εγώ δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού παρενέβη στην εκπομπή ο πρόεδρος των οδηγών λεωφορείων Κορίνθου, ο οποίος έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του 10χρονου αγοριού. Όπως είπε ο εν λόγω οδηγός παραδέχθηκε το περιστατικό και είπε ότι «κόλλησε το μυαλό του εκείνη τη στιγμή», ενώ έπρεπε να ξέρει ότι οι μαθητές δεν πληρώνουν, εκ του νόμου, εισιτήριο στα ΜΜΜ.