ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Απίστευτο! Πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση σε νοσηλεύτρια κλινικής covid-19! Επέστρεφε από τη βάρδιά της

Πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση καλείται να πληρώσει μία νοσηλεύτρια, καθώς βρέθηκε να μετακινείται… μετά τη βάρδιά της!

Η νοσηλεύτρια που εργάζεται σε κλινική covid 19, είπε στον ΑΝΤ1 ότι γύριζε από την βάρδιά της, όταν την σταμάτησαν και της ζητήθηκε να επιδείξει ένα έγγραφο για το πρόγραμμα της υπηρεσίας της το οποίο δεν είχε γιατί έτσι κι αλλιώς είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.

«Είμαστε ανά πάσα ώρα σε επιφυλακή. Ο αστυνομικός όμως μου ζήτησε ένα έγγραφο λέγοντάς μου ότι ήθελε το πρόγραμμα της υπηρεσίας. Δυστυχώς, ο αστυνομικός προσπαθώντας να κάνει κι εκείνος την δουλειά του δεν έδειξε κανένα ίχνος κατανόησης ή εκτίμησης», ανέφερε η  νοσηλεύτρια, η οποία δουλεύει εδώ και μήνες νυχθημερόν λόγω της πανδημίας.

«Παρότι είχα όλα τα σχετικά έγγραφα που μου ζήτησαν και του ανέφερα ότι εγώ αυτή τη στιγμή δούλευα και εσύ με σταματάς κάτω από τέτοιου είδους καταστάσεις που εργάζομαι, εκείνος μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και θεώρησε ότι έκανε σωστά την δουλειά του», είπε η νοσηλεύτρια στον ΑΝΤ1.

Ο προϊστάμενος της μονάδας covid-19 όπου εργάζεται η νοσηλεύτρια έκανε ένσταση.