3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο σκηνικό! Ασθενής ξυλοκόπησε γιατρούς σε νοσοκομείο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου όπου ασθενής ξυλοκόπησε δύο γιατρούς.

Ο ασθενής πήγε σε έξαλλη κατάσταση στο νοσοκομείο Αιγίου και για άγνωστους λόγους επιτέθηκε σε τουλάχιστον δύο γιατρούς, ενώ από τη μήνη του δεν γλίτωσαν ούτε κάποιοι από τους υπόλοιπους ασθενείς.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές από τοπικά Μέσα, ένας τραυματιοφορέας τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της έντασης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι. Κλήθηκε η ΕΛΑΣ η οποία ηρέμησε τα πνεύματα, ενώ υποβλήθηκαν και μηνύσεις.

Σύμφωνα με το filodimos.gr, την επομένη υπήρξε κι άλλο επεισόδιο στο νοσοκομείο, καθώς συγγενείς του οξύθυμου ασθενούς πήγαν με άγριες διαθέσεις για να ζητήσουν τα… ρέστα, επειδή ο συγγενής τους απέκτησε… μπλεξίματα με τον νόμο!

Για το περιστατικό η Διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει το συμβάν και ζητεί μεγαλύτερη ασφάλεια για τους εργαζόμενους και το προσωπικό.

«Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) , η Διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα για μια ακόμη φορά κάθε μορφή βίας εναντίον του προσωπικού, το οποίο διαχρονικά υπερβάλλει εαυτόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτονόητη είναι η πραγματοποίηση όλων των νόμιμων ενεργειών για το συγκεκριμένο επεισόδιο».