3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Στον… αέρα λόγω κακοκαιρίας πτέρυγα δημοτικού σχολείου! (ΦΩΤΟ)

Κλειστά είναι από σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου και έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου το 9ο Δημοτικό σχολείο και το 11ο Νηπιαγωγείο Άρτας, καθώς βρίσκεται στον… αέρα, λόγω κακοκαιρίας, μια πτέρυγα του Δημοτικού, μετά την υποχώρηση του στηθαίου στήριξης.

Η υποχώρηση οφείλεται, σύμφωνα με τον Δήμο, στις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και έτσι, με απόφαση του Δήμου Αρταίων και ύστερα από σχετική συνεννόηση με την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, αποφασίστηκε από την Τρίτη 30 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, να παραμείνουν κλειστά το 9ο Δημοτικό σχολείο και το 11ο Νηπιαγωγείο Άρτας, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο τοιχίο ώστε να μην εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων από το πρωί ο εργολάβος θα βρίσκεται στο σημείο, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, και θα ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάστασή του τοιχίου.

Τα μαθήματα το διάστημα αυτό θα γίνουν με την διαδικασία της τηλεκπαίδευσης, κατόπιν ενημέρωσης των μαθητών από τις σχολικές τους μονάδες.

Πηγή: ertnews