ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Τι έκρυβαν σε ασύρματο τηλέφωνο!

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν ανακάλυψαν τι κρυβόταν στο ασύρματο τηλέφωνο που παρέλαβε μία γυναίκα στην Ικαρία, καθώς στο εσωτερικό του βρήκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 4,6 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας σταμάτησαν τη γυναίκα για να ελέγξουν ένα ύποπτο δέμα που της είχε σταλεί από άγνωστο. Όταν το άνοιξαν, βρήκαν μέσα μια συσκευή ασύρματου τηλεφώνου, που όμως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και τόσο… «αθώα»!
Στο εσωτερικό της συσκευής κρύβονταν δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 4,6 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν και η γυναίκα συνελήφθη. Μάλιστα, στο σακίδιό της βρέθηκαν 12… ξυραφάκια και μια σύριγγα! Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί η δράστιδα και βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 30 ως 45 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 19,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οκτώ ναρκωτικά χάπια και ένας πλαστικός θρυμματοποιητής.
Σε βάρος της Ελληνίδας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και καλλιέργεια ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ οι αστυνομικοί κρατούν ανοιχτή την προανάκριση και τις έρευνες για να ταυτοποιήσουν τον αποστολέα του δέματος.